OD 16. SEPTEMBRA

DO 24 OKTOBRA

KC PEKARNA

SALON UPORABNIH UMETNOSTI

TKALSKI PREHOD

KULTURNI INKUBATOR

ŠIRI

OBZORJA

04

MLADI ARHITEKTI VABIJO:
BREZPLAČNO ARHITEKTURNO SVETOVANJE

Torek, 4. oktober 2016, 15:00 – 16:00, Kulturni inkubator,

Koroška cesta 18, Maribor

Med 3. in 7. oktobrom bodo mladi strokovnjaki v okviru skupine Arhitekturni nasvet izvajali brezplačna arhitekturna in krajinsko-arhitekturna svetovanja po 30 slovenskih krajih, tudi v Mariboru. Namenjena so osnovni pomoči pri gradnji, obnovi, sanaciji ali urejanju okolice in izobraževanju o kakovostnem urejanju prostora.

Mladi arhitekti in krajinski arhitekti vam bodo svetovali pri načrtovanju, prenavljanju in preurejanju prostorov ter okolice, odgovarjali pa bodo tudi na vprašanja glede energetskih sanacij, prostorske zakonodaje, ambientov, materialov, prostorske organizacije vrtov, različnih tipov zasaditev, poenotenja stika hiše z okolico in mnogo drugih tem. Na podlagi svetovanja se boste lahko bolj smotrno odločili o vrsti in smiselnosti posegov ter izbiri pravih strokovnjakov, ki vam bodo olajšali pot do popolnih domov.

V dveh letih delovanja se je brezplačnih svetovalnic udeležilo že več kot 450 obiskovalcev.

 

Obiskovalec iz Maribora nam je o izkušnji povedal:

“Svetovalec nama je odprl nek nov pogled na situacijo, o katerem še nisva razmišljala; poglobil se je v načrt, naju pozorno poslušal in nevsiljivo predlagal rešitve.”

 

Po svoj brezplačni nasvet pridite v Maribor, v Kulturni inkubator, Koroška cesta 18, v torek, 4. 10. 2017, od 15:00 do 16:00. Za svetovanje so obvezne prijave, prijavni obrazec in več informacij o svetovalnicah pa najdete na spletni strani  http://arhnasvet.si/svetovalnice/ .

© 2016 Mladinski kulturni center Maribor

Artwork in izvedba spletnega mesta pixeldose.net